Karins Klipp & Trim

Hej på er igen alla mina fina och härliga läsare, och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en riktigt härlig vecka såhär långt. Det här med hundtrim i Skövde med omnejd är ett ämne som dyker upp allt oftare i kommentarerna här på bloggen, och vad jag har förstått är ni många som har haft en del problem med att hitta bra och seriösa företag inom detta. Jag vill såklart som alltid vara till så stor hjälp som jag bara kan, och jag kommer idag därför tipsa er om det företag som jag vänder mig till när det kommer till min hund, nämligen Karins Klipp & Trim. Karins Klipp & Trim är ett företag som jag själv fick som tips utav en nära vän till mig, som även hon valt att vända sig till dem, och som blivit väldigt nöjd med den hjälp som hon fått. Jag blev så glad när jag fick detta tips, då även jag tidigare haft en del problem med att hitta bra och seriösa företag inom hundtrim. Många av de företag som jag tidigare valt att vända mig till eller kontakta, har sagts kunnat hjälpa mig och min hund men har sedan visat sig vara otroligt oseriösa och oprofessionella, vilket såklart är väldigt tråkigt. De anställda hos Karins Klipp & Trim är otroligt kunniga när det kommer till kundservice, och både jag och min hund kände oss trygga och säkra med vårt val av företag, vilket kändes riktigt skönt.

De anställda visade sig även vara riktigt duktiga och erfarna när det gäller hundtrim, och detta är såklart det viktigaste. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Götene, Lidköping, Mariestad, Skara, Skövde eller Töreboda med omnejd att vända er till just Karins Klipp & Trim.